Kedvezmények,  Újság

Olcsóbb + egy kupon

Mivel találtam egy szuper szolgáltatót a webshop működtetéséhez (viltor.hu), ezért olcsóbbak lettek némely termékeim, főleg a készleten lévő sálak, ékszerek. Tehát olcsóbb lett plusz a kifutó darabokhoz van egy kupon a 25% kedvezményt ad.

Az előző szolgáltató nem rám volt szabva, sok terméket forgalmazó viszont eladóknak való, nem kézműveseknek, művészeknek.

Remek szolgáltatót találtam, minden csomagjukhoz használható az összes elérhető szuper funkció! Tökéletes ügyfélszolgálattal, kitűnő kondíciókkal -szóval minden tekintetben csak ajánlani tudom ha váltanál vagy újat keresel akár kézműves, művész vagy teljesen mással foglalkozol, csak pozitívumot tudok mondani. (Ajánló link) Szóval most ezért olcsóbb a heraportéka kézműves iparművészeti zsűrizett kendők, sálak, ékszerek, kézzel festett hernyóselyemből, nuno nemez technikával, illetve horgolt csipke és boho egyedi kötött extra darabok.

Bohém ékszer Hódi Era Frida Kahlo inspiráció kollekciója

+ a kifutó darabok 25% kedvezménnyel vásárolhatóak meg. A kedvezményhez a pénztárban a kiválasztott termékek alatt lehet beírni. Használd a kupont: byebye !

Bónusz augusztus 31-ig a megrendelések is olcsóbb áron elérhetőek. Mivel a termék feltöltések és a funkciók beállítása még folyamatban van (-remélem augusztus végére be tudom fejezni) ezért a sok kedvezmény.

Extra hogy továbbra is díszdobozban érkezik hozzád a heraportéka (kivéve a képeket, amik csak díszcsomagolásban)

Plusz a szállítási költségeim is alacsony szinten igyekszem tartani, persze ez változó a szerződött szállítási cégek ajánlataitól függően, de én igyekszem, kukkantsd meg!

Tudsz bankkártyával fizetni a barionon és a paypalon keresztül, de választhatsz utánvétet és előre utalást is. (fizetési információk)

Szóval olcsóbb a heraportéka és mindenféle plusz lehetőségeket kínálok mellé, az új webshop szolgáltatómmal való közös munka eredményeként.

Kövess a blogon is vagy a facebookon illetve ha videókat szeretsz nézegetni akkor az instagramon

Az idei utolsó adventi hétvégén vár szeretettel a HEraPortéka webshop Hódi Era textilműves zsűriztetett iparművészeti és kézműves darabok lelőhelye.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük